Tim

Naš tim čine pouzdani, ugodni, kreativni i razvojno-orijentirani stručnjaci, psiholozi i komunikolozi, s dubinskim razumijevanjem organizacijske i razvojne psihologije, i bogatim iskustvom u procjeni potencijala, izvedbi edukacija, savjetovanju, i kreiranju konteksta za vrhunske rezultate.

 

Ema Borovina
suvlasnica i direktorica Creative BH

 • psiholog
 • u našem timu od 2013.

Koordinira i vodi rad Creative BH. Više od 10 godina praktičnog iskustva u oblasti razvoja ljudskih resursa, od kojih je posljednjih 6 provela na poziciji direktora za ljudske resurse u Bosnalijeku. Osmislila i implementirala brojne projekte u području organizacijskog razvoja, upravljanja učinkom, upravljanja talentima, planiranja sukcesije i razvoja karijere. Posebno specijalizirana u području strateške uloge i razvoja funkcije upravljanja ljudskim resursima u organizaciji. 

 

Mr. sc. Jadranka Delač Hrupelj
prokuristica, osnivačica i vlasnica Creative i Creativa Testa
suvlasnica i prokuristica Creative BH

 • psihologije i engleskog jezika, učitelj kibernetike psihoterapije, wingwave kouč (BSI)
 • u našem timu od 1997.

Više od 30 godina bavi se razvojem ljudi i organizacija, profesionalnom selekcijom, savjetovanjem i edukacijama. Od 1997. do 2010. kao direktoricaCreative Creativa Testa osmislila je i provela više stotina projekata za razvoj kompetencija menadžera i zaposlenika. Sudjeluje na projektima facilitacije razvoja poslovnih organizacija, i u provedbi edukacija u sistemskom razumijevanju, strateškom planiranju, i razvoju ljudskih potencijala. Posebno je orijentirana na kreiranje konteksta za postizanje izvrsnosti, kako u organizacijama, tako i u pojedincu. 

 

Zrinka Hrupelj
direktorica (Creativa i Creativa Test)

 • fonetike i hrvatskog jezika, certificirani NLP trener (DVNLP, IN) i kouč (DVNLP, ICI)
 • u našem timu od 2005.

Koordinira rad edukacijskog i razvojnog centra Creative, sudjeluje u izradi i implementaciji razvojnih projekata, kreira edukacijske programe i razvija edukacijske metode u području učinkovitosti, komunikacijskih, govorničkih i prezentacijskih vještina, mišljenja, kreativnosti i rješavanja problema, te facilitira razvoj timova i pojedinaca izvedbom grupnih i individualnih edukacija, supervizija i koučinga. U cjelokupnom radu poseban naglasak stavlja na razvoj samosvijesti, suradnje i podržavajućeg stila komuniciranja. 

 

Željka Pavlović
savjetnica za ljudske potencijale (Creativa Test)

 • psihologije, certificirani NLP majstor praktičar (DVNLP, ABNLP)
 • u našem timu od 2007.

Radi na poslovima selekcije i procjene potencijala zaposlenika i menadžera, sudjeluje u izradi i implementaciji razvojnih i istraživačkih projekata, kreira i izvodi grupne i individualne edukacije u području asertivnosti, osobne učinkovitosti, timske djelotvornosti, komunikacijskih, prezentacijskih i govorničkih vještina. U radu s pojedincima i organizacijama posebno je orijentirana na ostvarenje razvojne klime i ugodnih suradničkih odnosa.

 

Barbara Tkalčević
savjetnica za ljudske potencijale (Creativa)

 • magistra psihologije
 • u našem timu od 2014.

Učestvuje u projektima procjene i razvoja potencijala zaposlenika, implementaciji razvojnih i istraživačkih projekata, vodi edukacije u području osobne i poslovne učinkovitosti, te komunikacijskih i interpersonalnih vještina. Trenutno se educira u neurolingistvičkom programiranju.

 

Ines Ostović
savjetnica za ljudske potencijale (Creativa)

 • magistra psihologije
 • u našem timu od 2015.

Učestvuje u poslovima selekcije i procjene zaposlenika i u vođenju edukacija iz područja interpersonalnih i komunikacijskih vještina te osobne učinkovitosti. Posebno je zanima područje uspješne regulacije stresa na  organizacijskoj i  individualnoj razini, te ostvarivanje dobre ravnoteže profesionalne i privatne sfere života.

 

Naida Pervan
savjetnica za ljudske potencijale (Creativa BH)

 • magistra psihologije
 • u našem timu od 2015.

Učestvuje u poslovima selekcije i procjene zaposlenika, projektima procjene i razvoja potencijala zaposlenika i implementaciji razvojnih i istraživačkih projekata.

Trenutno se educira u području transakcione analize.  Posebno je zanima područje osobne i poslovne učinkovitosti.