Career coaching

 

 

Potaknite razvoj drugih.

Datum održavanja: 06.10. i 13.10.

Career coaching je Creativina nova edukacija čiji je cilj osnaživanje pojedinaca u ulozi career coacha s ciljem povećanja kompetentnosti, efikasnosti i samopouzdanja u procesu razvoja drugih. Career coaching pomaže pojedincima da razviju jasno razumijevanje svojih interesa, talenata, vrijednosti i ciljeva kako bi uskladili svoje profesionalno putovanje s ambicijama i životnim svrhom. Neke od tema u fokusu ove radionice su: Uloge i odgovornosti Career coacha i coacheeja, Career coaching – spoj mentorstva i coachinga, Coaching mindset i razvojni mindset, Solution focused coaching – vještine i alati za vođenje coacing razgovora, Trening vještina vođenja coaching razgovora i druge teme…uz razvojni feedback, prepoznavanje snaga i dijeljenje ideja za unapređenje, te podršku dugogodišnjeg coacha i edukatora.

Radionica je namijenjena:

  • osobama koje žele postati karijerni savjetnici ili se usavršiti u tom području kako bi pružali profesionalnu podršku drugim ljudima u njihovom karijernom razvoju.
  • osobama koje rade u području ljudskih resursa, internim mentorima i coachevima koji žele proširiti svoje znanje i steći dodatne vještine

Ova edukacija polaznicima omogućava:

  • Produbiti razumijevanje uloge i odgovornosti Career coacha
  • Razvoj vještina kompetencija i ponašanja potrebnih za uspješan Career coaching
  • Trening primjene alata za vođenje coaching razgovora
  • Kreiranje prostora za praksu i učenje iz iskustva uz peer feedback i feedback edukatora

Edukatorice

Ema-Borovina

Ema Borovina, dipl. psih., facilitator individualnog, timskog i organizacijskog razvoja, edukator, coach i savjetnik s gotovo 20 godina iskustva u kreiranju i provedbi programa za razvoj timova i ljudskih potencijala u poslovnim organizacijama, procjeni i razvoju potencijala menadžera i zaposlenika, edukacija radioničkog tipa, facilitaciji grupnih procesa i individualnom coachingu.

Vrijeme i mjesto održavanja: 06.10. i 13.10. od 09:00 do 11:00. Online radionica.

Cijena rana kotizacija (za prijave do 06.09.): 200 KM + PDV

Cijena kasna kotizacija: 250 KM + PDV

Napomene: Maksimalan broj učesnika iz jedne kompanije je 5.

→ Link za prijavu na radionicu 

Za sve dodatne informacije i prijave kontaktirajte nas putem info@creativa.ba