Edukacije i razvojni programi

Pridružite se mnogima koji su uz Creativine edukacijske i razvojne programe proširili svoja znanja i unaprijedili vještine.

Creativine edukacije i razvojni  programi su radioničkog tipa, usmjereni na praktičnu primjenu novostečenih znanja i vještina u poslovnom ili osobnom okruženju. Zasnovani su na širokom spektru stručnih znanja iz područja razvoja ljudskih potencijala, psihologije, komunikologije, te dugogodišnjem i bogatom iskustvu primjene naše ekspertize u radu sa klijentima iz različitih branši.

Istražite više o Creativinim edukacijama i treninzima:

Pojedine radionice su dostupne u otvorenoj ponudi, a neke možete pronaći u ponudi In house  treninga. Sve Creativine edukacije usmjerene su na iskustveno učenje i osvještavanje kroz grupne edukativne igre, diskusije, vježbe, te trening vještina i/ili role-play uz razvojni feedback edukatora. U saradnji sa vama, prilagođavamo edukacijske programe, teme i sadržaje vašim specifičnim potrebama i zahtjevima.         

Za više detalja o pojedinom edukacijskom programu, zakažite informativni online sastanak sa konsultantima Creative. Istražimo zajedno vaše ciljeve i potrebe!

  • Istražite aktuelne edukacije u Creativinoj otvorenoj ponudi!
  • Pošaljite upit za preuzimanje Kataloga In house edukacija kako biste dobili više informacija.
  • Za detaljnije i pravovremene informacije o aktualnim edukacijskim programima, prijavite se na naš newsletter.