Pojedinci / Individualni razvoj

Individualni razvoj

Individualna edukacija i razvoj

 

Svoju radoznalost i motiviranost za razvoj možete utažiti i kroz naše individualne programe za edukaciju i razvoj. 

Ovisno o ciljevima koje želite postići ovakvim programom, u radu kombiniramo metode poučavanja i/ili koučing (coaching) tehnike. Trajanje programa, dinamika rada, termini susreta, metode rada i specifične teme/sadržaji definiraju se individualno.

U nastavku pogledajte pregled tematskih područja u kojima provodimo individualne razvojne programe i edukacije.

 

RAZVOJ KARIJERE

Pomažemo vam da osvijestite svoje potencijale i područja za razvoj, da jasno postavite svoje profesionalne ciljeve i da prepoznate šta trebate činiti kako biste ih realizirali, te da izradite plan svog daljnjeg stručnog, poslovnog i ličnog razvoja.

 

LIČNI RAZVOJ

Olakšavamo i ubrzavamo razvoj vaše samosvijesti i učinkovitosti. Pomažemo vam da osvijestite koje promjene u životu su vam potrebne i da jasno postavite cilj šta želite umjesto sadašnjeg stanja, ili da riješite neki specifični problem s kojim se suočavate u poslu ili u privatnom životu.

 

KOMUNIKACIJSKE I INTERPERSONALNE VJEŠTINE

Pomažemo vam da osvijestite kako svojim ponašanjima utičete na ponašanja drugih i ishode koje dobivate u međuljudskim  odnosima, poučavamo vas kako komunicirati na učinkovitiji način i kako kreirati odnose s kojima ćete biti zadovoljni.

 

GOVORNIČKE I PREZENTACIJSKE VJEŠTINE

Olakšavamo i ubrzavamo razvoj vaše sigurnosti u nastupu i dobrog kontakta s publikom i/ili vas poučavamo kako strukturirati, oblikovati, ukrasiti i izvesti jasne, zanimljive, uvjerljive i upečatljive govore ili prezentacije.

 

VJEŠTINE VOĐENJA – ZA MENADŽERE I BUDUĆE MENADŽERE

Olakšavamo i ubrzavamo razvoj vaših voditeljskih kompetencija, pomažemo vam da osvijestite svoje potencijale i područja za razvoj, podučavamo kako i kada primjenjivati pojedine alate modernog vođenja, pomažemo vam da prepoznate što trebate učiniti kako biste riješili specifične probleme s kojima se suočavate kao voditelj.

 

VJEŠTINE POUČAVANJA – ZA SVE KOJI POUČAVAJU

Poučavamo vas razlikama u stilovima učenja, zakonitostima u procesu poučavanja, primjeni metoda primjerenih ciljevima, sadržajima i profilu vaših učenika. Olakšavamo i ubrzavamo razvoj vaših vještina poučavanja, pomažemo vam da prepoznate šta trebate učiniti kako biste riješili specifične probleme s kojima se suočavate kao osoba koja poučava.