HR specijalisti / INOVATIVNI HR

INOVATIVNI HR

Creativa je kreirala ciklus edukacija Inovativni HR koji podržava HR funkciju u razvoju inovativnih načina djelovanja kako bi mogli doprinijeti otpornosti i održivosti organizacija u kojima zaposlenici žele raditi. Cilj nam je okupiti zajednicu HR stručnjaka i zajedno učiti kako da budemo eksperti u kreativnom i inovativnom bavljenju razvojem talenata, HR procesa i organizacijske kulture.
Radionica je namijenjena:

  • visokom i srednjem menadžmentu
  • HR stručnjacima, voditeljima učenja i razvoja
  • drugim stručnjacima koji žele učiti o ovoj temi

Polaznicima omogućava:

  • Sticanje uvida o novim potrebama zaposlenika i organizacija u permakrizi
  • Stvaranje kreativnih uvjeta za inovativnost uz sistemsko shvatanje razvojnih procesa
  • Razvoj inovativnih odgovora na nove potrebe HR-a i poslovanja
  • Razmjenu iskustva i dobrih praksi s kolegama iz struke

Način rada: interaktivna edukativna radionica, kratka tumačenja ključnih koncepata, vježbe i praktična primjena na primjerima iz poslovne prakse polaznika, feedback i savjeti edukatorice.

Voditeljice:

Jadranka Delač Hrupelj, mr. sci., stručnjakinja za organizacijski razvoj i razvoj ljudskih potencijala s 35 godina iskustva. Posebno je orijentirana na kreiranje konteksta za postizanje izvrsnosti i intenzivno je usmjerena na razvoj intervencija za jačanje kulture učinka. Educirana je u facilitaciji strateških radionica, ima široko psihoterapijsko obrazovanje (kibernetika, biheviroalna), certificirani je coach (wing-wave coach, sistemski gestalt coaching), a osobito bogato iskustvo ima u primjeni meditativnog hipnotičkog transa u razvoju i osnaživanju individualnih potencijala.
Ema Borovina, dipl. psih., facilitator individualnog, timskog i organizacijskog razvoja, edukator, coach i savjetnik s gotovo 20 godina iskustva u kreiranju i provedbi programa za razvoj timova i ljudskih potencijala u poslovnim organizacijama, procjeni i razvoju potencijala menadžera i zaposlenika, edukacija radioničkog tipa, facilitaciji grupnih procesa i individualnom coachingu.

Vrijeme i mjesto održavanja:

13.09. i 14.09.
09:00 – 16:30
Mjesto održavanja radionice je u Sarajevu, a tačna lokacije će biti naknadno određena.

Prijave: do sedam dana prije datuma održavanja radionice putem web stranice www.creativa.ba, e-mail-a info@creativa.ba ili telefona 062 189 316.
INOVATIVNI HR
Trajanje: dvodnevna edukacija
Datumi: 13.09. i 14.09.2023.
Vrijeme: 09:00 – 16:30
Mjesto: Sarajevo