Interna komunikacija

Podrška u procesu razvoja interne komunikacije koja gradi povjerenje

Rezultati istraživanja stavova i/ili zadovoljstva zaposlenika gotovo uvijek istaknu komunikaciju kao područje za razvoj, i premda najveći dio radnog vremena provodimo upravo u komunikaciji, ona se često uzima zdravo za gotovo. Pitanje je samo podržava li provedbu naše poslovne strategije, ili nam uvelike otežava.

Planirana, proaktivna i pravovremena interna komunikacija pomaže graditi dvosmjerne, uključujuće odnose s internim javnostima kako bi se ostvarilo povjerenje, a upravo je povjerenje imperativ u doba disrupcije i kompleksnosti. U novim okolnostima, više nego ikada ranije, interna komunikacija može dati novu vrijednost poslodavcima i zaposlenicima.

Podrška u procesu razvoja interne komunikacije koja gradi povjerenje

Svijest o važnosti interne komunikacije i napor koji ćemo uložiti u njezinu kvalitetu, pomoći će graditi uključujuće odnose temeljene na povjerenju. U području interne komunikacije, Creativa pomaže organizacijama razviti internu komunikaciju u skladu s potrebama poduzeća, i intervenirati u jednom ili svim područjima:

  • Strategija interne komunikacije
  • Planiranje i provedba interne komunikacije
  • Mjerenje uspješnosti interne komunikacije

Creativino veliko iskustvo u organizacijskom razvoju i najbolje prakse u internoj komunikaciji podržat će vas u razvoju interne komunikacije koja gradi povjerenje. To će se pozitivno odraziti na angažiranost zaposlenika, razvoj organizacijske kulture i privlačnost poduzeća kao poslodavca, a u konačnici na učinkovitost i rezultate poslovanja.

Interaktivna i iskustvena radionica "Utjecaj interne komunikacije na poslovanje"

Ako želite naučiti kako interna komunikacija gradi povjerenje i utječe na angažiranost, organizacijsku kulturu i privlačnost poslodavca, osvijestiti ključnu ulogu menadžera kao komunikatora i važnost komunikacije licem u lice, ovladati procesom i ključnim alatima u pripremi komunikacijskih strategija za vaše projekte organizacijskih promjena, naučiti sastaviti interni komunikacijski plan i učiti iz primjera dobrih praksi, za vas smo kreirale radionicu od 4 modula:

  • Najvažnija komunikacija poduzeća
  • Interna komunikacija i razvoj organizacijske kulture
  • Interna komunikacija kao podrška poslovanju poduzeća
  • Komunikacija promjene i menadžeri kao ključni komunikatori

Kontaktirajte nas i dogovorite sastanak s timom Creative. Podijelite s nama svoje ciljeve i potrebe za podrškom u razvoju organizacijske kulture.