Pojedinci / Moje vrijeme

Moje vrijeme

Da vrijeme koje imate zaista bude – Vaše vrijeme

Pridružite nam se u ciklusu Moje vrijeme!

Moje vrijeme je Creativin autorski ciklus od 3 poludnevne radionice za bolje upravljanje vremenom i energijom i jačanje samosvijesti.

Radionice se održavaju jednom sedmično kroz 3 sedmice i omogućavaju bolje osvještavanje prioriteta, bolje planiranje i organiziranje, te općenito povećanje učinkovitosti.

Radimo u malim grupama i ugodnoj razvojnoj atmosferi, s obiljem prilike za samo-osvještavanje. Pored uobičajenih preporuka za bolje upravljanje vremenom, Moje vrijeme stavlja naglasak na osvještavanje vlastitih vrijednosti, talenata, ciljeva i prioriteta koji iz njih proizlaze, pomažući polaznicima da intenzivnije upravljaju ne samo svojim vremenom, već i energijom, emocijama, odnosima i sveukupnim životom.

Polaznik ciklusa Moje vrijeme može biti svaka punoljetna osoba koja se želi razvijati i izgrađivati a osobito je korisno za sve koji žele:

  • uspostaviti bolji balans poslovnog i privatnog života
  • steći veći osjećaj kontrole nad svojim vremenom i energijom
  • osvijestiti svoje životne i trenutne prioritete i posložiti svoju svakodnevicu u skladu s njima
  • naučiti kako kvalitetno postavljati ciljeve, planirati aktivnosti, održavati motiviranost
  • razvijati svoju sposobnost fokusiranja, opuštanja, regulacije energije i napetosti

Dosadašnji polaznici su većinom osobe koje imaju iskustva sa sličnim radionicama. U ciklusu Moje vrijeme su pronašli zanimljiv i kreativan, drugačiji pristup osobnom razvoju.

Moje vrijeme će Vam omogućiti usvajanje tehnika za bolje planiranje i organiziranje svojih aktivnosti i vremena, osvještavanje vlastitih prioriteta, otkrivanje prirodne dinamike koja utječe na Vašu učinkovitost, povezivanje s potencijalima koje posjedujete, uspostavljanje boljeg balansa privatnog i poslovnog života…

Upoznat ćete i nekoliko tehnika koje ubrzavaju oslobađanje, osvještavanje i integriranje kreativnih potencijala koje posjedujete u sebi i isprobati do-in vježbe, kojima se ponovno uspostavlja prirodan protok energije u tijelu, pa djeluju opuštajuće i osnažujuće i na tijelo i na duh.

Dobit ćete i brojne praktične savjete iz osobnog iskustva voditeljica.

Voditeljica: Ema Borovina, dipl.psih, Jungian Coach i KBT praktičar

Vrijeme i mjesto održavanja: tri uzastopna susreta u periodu od 16:30 do 20:00 kroz tri sedmice u Creativi BH, Trg međunarodnog prijateljstva 25, Sarajevo

Cijena po polazniku: 300 KM + PDV.
Na navedeni iznos odobravamo 40% popusta za privatno plaćanje (ukupni iznos 180,00 KM+PDV), odnosno 60% popusta za studente (ukupni iznos 120,00 KM+PDV), te mogućnost plaćanja u dvije rate. Radionice se uplaćuju kao paket od 3 radionice i nije moguća uplata pojedinačne radionice.

Termini i prijava