O nama

Creativa BH d.o.o. iz Sarajeva dio je grupe Creativa (zajedno sa firmama Creativa d.o.o. i Creativa test d.o.o. iz Zagreba). Posvećeni smo razvoju organizacijske, timske, profesionalne i lične učinkovitosti. Od 1997. facilitiramo razvoj poslovnih organizacija i pojedinaca. Posebnu važnost pridajemo razumijevanju organizacija s kojima sarađujemo i usklađivanju potencijala pojedinca (zaposlenika, menadžera) s obilježjima poslovnog sistema u sklopu kojeg djeluje.

 

Spektar naših usluga obuhvata savjetovanje u razvoju poslovanja i ljudskih potencijala, facilitaciju razvoja kulture učinka i saradnje, profesionalnu podršku izgradnju HR procesa, psihološke procjene, kreiranje razvojnih programa za menadžere i zaposlenike, te individualne i grupne edukacije u području primijenjene organizacijske i razvojne psihologije i komunikologije.

 

Uz Creativine usluge:

  • povećajte jasnoću koji su strateški razvojni pravci vaše organizacije
  • ojačajte u preduzeću kulturu proaktivnosti, učinkovitosti, samosvijesti i timskog djelovanja
  • izaberite i zadržite prave zaposlenike
  • sistemski razvijajte potencijale zaposlenika i menadžera
  • kontinuirano kreirajte kontekst razvoja.

 

To će vam omogućiti da:

  • optimalno koristite svoje resurse
  • lakše stvarate nove vrijednosti u preduzeću i na tržištu
  • budete dugoročno uspješni u poslovanju.

 

Naša misija je da svojim klijentima budemo partneri u ogranizacijskom razvoju  i razvoju potencijala menadžmenta i zaposlenika. Mi smo fokusirani na duboko razumijevanje potreba i prepoznavanje potencijala naših klijenata i u skladu s tim pronalaženje rješenja koje će dati rezultat i stvoriti novu  vrijednost.

 

Prepoznatljivi smo po inovativnom, psihološkom pristupu u otkrivanju talenata i vođenju zaposlenika do samoostvarenja i pomjeranja vlastitih granica.

 

U poslu nas vode visoka stručnost,  duboka posvećenost znanju i kvaliteti usluga, fleksibilnost u kreiranju rješenja  po mjeri klijenta, te insistiranje na integritetu i visokim etičkim standardima.

Cilj nam je da insistiranjem na visokom kvalitetu usluga i profesionalnim pristupom poslu razvijamo profesiju, organizacije, pojedince i društvo u kojem djelujemo.