Mi smo Creativa.

Osnažujemo talente, razvijamo potencijale.
Povećavamo učinkovitost timova, jačamo angažiranost zaposlenika.


Vođene entuzijazmom i kreativnom energijom, stvaramo iskustva pozitivnih pomaka. Stručnim znanjima i cijenjenjem čovjeka doprinosimo širenju svijesti i povećanju izvrsnosti preduzeća i pojedinaca. Posvećene smo kvaliteti naših usluga, njegujemo saradnju sa našim klijentima i partnerima, stalno tražimo snage u svakom pojedincu, timu i organizaciji s kojima sarađujemo.

Usluge temeljimo na sistemskom shvatanju razvojnih procesa, dobrom razumijevanju biznis okruženja, humanističkom pristupu ljudskim potencijalima, širokom spektru stručnih znanja iz HR-a, psihologije, komunikologije i organizacijskog razvoja.

Podršku u razvoju pružamo u područjima:

  • Vođenje ljudi, kultura i organizacija
  • Razvoj leadershipa
  • Ljudski potencijali
  • Edukacije i razvojni programi
  • Osobni razvoj

Razvojem novih modela podrške u sve kompleksnijem okruženju, Creativa čini iskorak i intenzivnije pruža cjelovite usluge u području organizacijskog razvoja i razvoja organizacijske kulture, kako bi doprinijeli razvoju otpornosti i održivosti preduzeća u kojima zaposlenici žele raditi. Time Creativa sudjeluje u zajedničkom stvaranju kvalitetnijeg života u našem okruženju.

10 godina našeg razvoja donijelo nam je saradnju sa klijentima iz različitih branši, postupni rast u tri mala preduzeća – Creativa, Creativa test i Creativa BH iz Sarajeva, te stabilnost i snagu tima.

Razvijajmo se zajedno!