Organizacije / Organizacijski razvoj SME

Organizacijski razvoj SME

Usmjerite sve snage poduzeća prema ostvarenju zajedničke vizije

Prepoznajte koji su strateški izazovi i razvojni prioriteti vaše kompanije…

Razvijte usklađenost i angažiranost svih zaposlenika…

Ako i vi vodite malu ili srednje veliku kompaniju i prepoznajete da su upravo ljudi ključni nositelji razvoja kompanije, te da je za uspjeh kompanije način na koji vodite ljude i na koji upravljate znanjima, sposobnostima i talentima koje unutar kompanije posjedujete jednako važan kao i način na koji upravljate razvojem usluga i proizvoda, marketingom ili financijama, Creativa je pravi partner za vaš organizacijski razvoj!

Vaš organizacijski razvoj možemo podržati kontinuiranim aktivnostima koje su usmjerene ka:

  • Definiranju i implementiranju strategije razvoja kompanije
  • Razvoju kulture učinka i saradnje
  • Razvoju menadžment tima i njihovih liderskih potencijala
  • Povećanju učinkovitosti i angažiranosti zaposlenih
  • Uspostavljanju i razvoju HR funkcije

Uz navedeno, tu su i naše usluge psihološkog profiliranja zaposlenih i kandidata za zaposlenje, procjene potencijala menadžera i zaposlenika, raznovrsni programi za razvoj menadžera i edukaciju zaposlenika, te timske i motivacijske radionice.

Znamo da se promjene ne događaju preko noći i da mnoge konzultantske smjernice ne uspijevaju polučiti željene rezultate jer razvoj kompanije, baš kao i razvoj pojedinca, traži postepenu i kontinuiranu podršku. Stoga prije početka saradnje na ovakvim dugoročnim projektima nastojimo što bolje razumjeti organizacijsku kulturu, razvojne potrebe kompanije, postojeće procese i procedure, kako bismo vam pažljivo, korak po korak, slagali promjene koje će zaživjeti i stvarati novu vrijednost.

Usluge kojima facilitiramo organizacijski razvoj malih i srednjih kompanija su vrlo raznolike i jedna od naših uloga u ovakvim projektima je i ta da vam pomognemo pravovremeno prepoznati koje aktivnosti su optimalne u pojedinoj fazi upravljanja promjenom i razvojem organizacije.

Pored aktivnosti koje mi možemo za vas kreirati i provesti (poput facilitiranih strateških radionica, istraživanja angažiranosti zaposlenika, ili edukacija za menadžment tim), pomoći ćemo vam i da na najbolji način samostalno provodite određene bitne aktivnosti, te da uočite momente u kojima bi usluge stručnjaka iz drugih poslovnih područja (npr. marketinga) znatno ubrzale razvoj vaše kompanije.