Tim

Naš tim čine pouzdani, ugodni, kreativni i razvojno-orijentirani stručnjaci, psiholozi i komunikolozi, s dubinskim razumijevanjem organizacijske i razvojne psihologije, i bogatim iskustvom u procjeni potencijala, izvedbi edukacija, savjetovanju, i kreiranju konteksta za vrhunske rezultate.

Ema Borovina
suvlasnica i direktorica Creativa BH

 • dipl. psiholog
 • u našem timu od 2013.

Koordinira i vodi rad Creative BH od 2013. godine. Gotovo 20 godina bavi se organizacijskim razvojem i razvojem talenata.  Razvojno orijentirana, s posebnim naglaskom na koncept izvrsnosti i učinkovitosti, u stalnoj je potrazi za novim načinima razvoja i oblikovanja učinkovitih obrazaca ponašanja. Važan joj je rezultat koji svojim djelovanjem postiže za klijenta sada i u budućnosti. U edukacije unosi iznimno bogatstvo stručnih znanja i profesionalnog iskustva. Do sada je kreirala i vodila više od stotinu edukacija u području ‘soft vještina’ za zaposlenike na vrlo raznolikim funkcijama u različitim industrijskim branšama. Posebno specijalizirana u području strateške uloge i razvoja  funkcije upravljanja ljudskim resursima u organizaciji. Educirana u Jungian coachingu, timskom coachingu, kognitivno-behavioralnoj psihoterapiji i brojnim drugim razvojnim tehnikama.

Mr. sc. Jadranka Delač Hrupelj
prokuristica, osnivačica i vlasnica Creative i Creativa Testa
suvlasnica i prokuristica Creative BH

 • profesorica psihologije i engleskog jezika, učitelj kibernetike, psihoterapije, wingwave coach (BSI)
 • u našem timu od 1997.

Više od 30 godina bavi se razvojem ljudi i organizacija, profesionalnom selekcijom, savjetovanjem i edukacijama. Od 1997. do 2010. kao direktorica Creative Creativa Testa osmislila je i provela više stotina projekata za razvoj kompetencija menadžera i zaposlenika. Učestvuje na projektima facilitacije razvoja poslovnih organizacija, i u provedbi edukacija u sistemskom razumijevanju, strateškom planiranju, i razvoju ljudskih potencijala. Posebno je orijentirana na kreiranje konteksta za postizanje izvrsnosti, kako u organizacijama, tako i u pojedincu. 

Zrinka Hrupelj
direktorica (Creativa i Creativa Test)

 • fonetike i hrvatskog jezika, certificirani NLP trener (DVNLP, IN) i coach (DVNLP, ICI)
 • u našem timu od 2005.

Koordinira rad edukacijskog i razvojnog centra Creative, sudjeluje u izradi i implementaciji razvojnih projekata, kreira edukacijske programe i razvija edukacijske metode u području učinkovitosti, komunikacijskih, govorničkih i prezentacijskih vještina, mišljenja, kreativnosti i rješavanja problema, te facilitira razvoj timova i pojedinaca izvedbom grupnih i individualnih edukacija, supervizija i coachinga. U cjelokupnom radu poseban naglasak stavlja na razvoj samosvijesti, saradnje i podržavajućeg stila komuniciranja. 

Adna Bašić
savjetnica za ljudske potencijale (Creativa BH)

 • magistra psihologije
 • u našem timu od 2019.

Učestvuje u poslovima selekcije i procjene zaposlenika, projektima procjene i razvoja potencijala zaposlenika i implementaciji razvojnih i istraživačkih projekata. Trenutno se educira u području geštalt psihoterapije.

Barbara Tkalčević
savjetnica za ljudske potencijale (Creativa)

 • magistra psihologije
 • u našem timu od 2014.

Barbara je stručnjakinja za procjenu i razvoj potencijala, te edukatorica za profesionalni i osobni razvoj s višegodišnjim iskustvom. Učestvuje u osmišljavanju i vođenju edukacija, projekata procjene, te usluga organizacijskoj razvoja i HR konzaltinga. Vodi razvoj tima psihologa i koordinira rad Creativa testa.

Nina Gotal Škacan
savjetnica za ljudske potencijale (Creativa)

 • magistra psihologije
 • u našem timu od 2018.

Nina sudjeluje u projektima procjene potencijala zaposlenika i menadžera, osmišljava i vodi edukacije u području osobnog razvoja, te sudjeluje u kreiranju i realizaciji projekata organizacijskog razvoja i podrške HR funkciji.

Barbara Osmec
savjetnica za ljudske potencijale (Creativa)

 • magistra psihologije
 • u našem timu od 2018.

Barbara sudjeluje u projektima procjene potencijala zaposlenika i menadžera, osmišljava i vodi edukacije u području osobnog razvoja, te sudjeluje u kreiranju i realizaciji projekata organizacijskog razvoja i podrške HR funkciji.

Azra Bašić
Saradnica sa razvoj i edukaciju (Creativa BH)

 • magistra psihologije
 • u našem timu od 2022.

Azra učestvuje u projektima procjene potencijala zaposlelnika i menadžera, osmišljava i vodi edukacije u području osobnog razvoja, te učestvuje u kreiranju i realizaciji projekata organizacijskog razvoja i podrške HR funkciji.

Naida Pervan
vanjska saradnica (Creativa BH)

 • magistra psihologije
 • dio tima od 2015. do 2019. godine. Od 2019. godine radi kao vanjska saradnica tima i vodi edukacije u području profesionalne selekcije i osobnog razvoja.

Naida posjeduje višegodišnje iskustvo rada u oblasti procjene potencijala zaposlenika i menadžera. Trenutno se educira u području kognitivno – bihevioralne terapije.